Resultaten moeten omhoog, Finance kosten omlaag. En dan komt de robot steeds meer werk van je overnemen.

Je voelt je bedreigd.

Wat doe je?

Heeft je werkgever jou nog nodig?

Het is maandagochtend. In de media lees je het bericht. ‘Robots nemen steeds meer werk over Financials’. Ach, zo’n vaart zal het niet lopen…. toch? Je gaat naar je werk. Goedemorgen allemaal! Je logt in, haalt een rondje koffie voor je collega’s en euh…wat zal je gaan doen?

De robot heeft namelijk al veel van je eerdere routinewerk overgenomen. De standaard rapporten staan al klaar. Eerst wel handig. De robot is 20x sneller, werkt 24/7, hoeft geen vrije dagen en dat type werk gaf je toch al geen energie. Lekker makkelijk èn goedkoper voor het bedrijf.

Maar nu…. algoritmes hebben vanuit trends de analyses al gemaakt en de inzichten direct naar de Business verantwoordelijke gestuurd. De robots gaan je ook attenderen op fouten in het proces en zetten straks jou tot actie aan en bepalen indirect ook je werkritme. En dan gaan ze straks ook nog zelflerende robots inzetten. Ja hallo, en jij dan? De kostendruk blijft onverminderd hoog. Gaan ze jouw baan schrappen?

Het is mijn overtuiging dat het ook anders kan zodat….

Jij garant kan staan voor resultaatverbetering in het team waar jij werkt. Continu Verbeteren is jouw verschilmaker, elke dag weer. Jouw bijdrage in de keten wordt gekoesterd.

Jij als Financial een onmisbare business partner wordt. Eindelijk effectief en bewust meesturen met de lijnorganisatie. Eindelijk tijd om dat ene gesprek goed te voeren.

Jij met jouw verbetercompetenties steeds weer de processen verbetert waardoor de productiviteit en klanttevredenheid toeneemt.

Jij jouw talent optimaal in Finance kan inzetten. Elke dag met plezier en in vrijheid jouw ‘ding’ doen. Met automatisering die vóór je werkt in plaats van tegen

Leuker voor jezelf!

 • Persoonlijke groei
 • Betere samenwerking in de keten
 • Problemen structureel oplossen
 • Meer ruimte en tijd om je talent optimaal te benutten

Leuker voor je werkgever!

 • Effectievere en meer efficiënte processen
 • Hogere productiviteit
 • Hogere klanttevredenheid
 • Meer tevreden medewerkers
 • Ben jij een Finance professional die zelfontwikkeling belangrijk vindt?
 • Vind jij het cool om in een Finance team te werken waarin resultaten halen normaal is en er continu verbeterd wordt, elke dag weer?
 • Durf jij de uitdager te zijn voor je collega’s om hen te prikkelen de volgende verbeterstap te zetten?
 • Vraag jij je af hoe je als Finance leidinggevende Continu Verbeteren dagdagelijks organiseert?
 • Heb je wel eens nagedacht over het volgen van een LEAN training maar kon je er geen vinden die je helpt LEAN toe te passen specifiek in het Finance werkgebied?

5x een "JA!"? Dan ben jij geschikt! Je leert

 • Effectief sturen op resultaat
 • Minder en effectiever vergaderen
 • Problemen ècht oplossen
 • Leren groeien in en met je team
 • Coachen met de juiste vragen
 • Effectief leren verbeteren: aantrekkelijk voor je werkgever, leuker voor jou

Maak het verschil voor jezelf èn de business met Continu Verbeteren… en train jezelf online met de LEAN Green Belt Finance

Wat ik je leer

Problemen oplossen

Resultaten moeten omhoog, Finance kosten omlaag. En dan komt de robot steeds meer werk van je overnemen. Je voelt je bedreigd. Wat doe je?

Projecten realiseren

Resultaten moeten omhoog, Finance kosten omlaag. En dan komt de robot steeds meer werk van je overnemen. Je voelt je bedreigd. Wat doe je?

Adviseren

Resultaten moeten omhoog, Finance kosten omlaag. En dan komt de robot steeds meer werk van je overnemen. Je voelt je bedreigd. Wat doe je?

Voordelen

 • Alles in eigen tempo, op je eigen manier én vanuit je eigen huis
 • Stap-voor-stap in begrijpelijke taal, met afwisselende opdrachten
 • Je hebt onbeperkt toegang tot alle lessen zolang deze training bestaat
 • Mogelijkheid behalen certificaat LEAN Green Belt Finance
 • Een “back-up” achter de hand wanneer je er toch niet uitkomt.

De training LEAN Green Belt Finance

Zo’n op Finance toegespitste training bestaat nog niet. Ik heb het advies gekregen om deze voor tussen de €1500- €2000 aan te bieden, maar dat durf ik nog niet aan. Ik vind het namelijk best spannend deze training met je te delen. 

Daarom start ik bewust laag en bied ik de training nu aan voor slechts

€397 excl. BTW.

Hierna wordt de prijs stapsgewijs verhoogd. Doe je mee? Je maakt me er echt happy mee ?

Wil jij ook klaar zijn voor morgen?

Besluit je nu om je in te schrijven dan ontvang je de volgende bonus:

 • Een live dag waarin je de kracht van LEAN gaat ervaren (minimaal 10 deelnemers)

Maak het verschil voor jezelf èn de business met Continu Verbeteren… en train jezelf online met de LEAN Green Belt Finance

Testimonials van voorgangers

quote-left

Al een tijdje was ik op zoek naar een Lean training waar ook de financiële sector behandeld zou worden. Tijdens de online lessen krijg je een duidelijk uitleg. Pieter gebruikt veel typische Finance voorbeelden om de opgedane kennis meteen in praktijk te kunnen gebruiken. De live dag was erg leerzaam en gezellig. Gaaf om samen met mede Financials in groepsverband Lean te ervaren in de praktijk. Ik zou zeker deze training aanraden.

quote-right

Lindsey Burgers
Citrus Andriessen

quote-left

Verspillingen doen zich overal voor, niet alleen in het productieproces, daarom heb ik mij opgegeven voor Lean in Finance. Met de toepassing en de structuur van Lean ben ik van mening dat binnen control en financiën nog veel verbeteringen te bereiken zijn. Lean is geen project maar een continu verbeterproces. Veel organisaties willen naar future control en een van de onderdelen hiervan is continu verbeteren. Lean in Finance geeft het gereedschap om dit te realiseren. Het theoretische deel, e-learning gemixt met goede video’s, kan je in je eigen tempo thuis doen. De praktische toepasbaarheid van Lean in Finance komt op de live trainingsdag super naar voren

quote-right

Gerard KuijpersControl2Support 

quote-left

Afgelopen kwartaal heb ik de online Lean in Finance cursus van Brainwaver gevolgd. In één woord: Super! De cursus is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Wat ik mooi vind aan de cursus is, dat Pieter ook met echte voorbeelden uit de praktijk komt, waardoor het niet alleen bij saaie theorie blijft. Als extra wordt een live dag georganiseerd. Dit is de dag waar je vakgenoten ontmoet, kunt netwerken en de praktische kant ervaart. Middels een leuke praktijkcase krijg je in enkele uren echt een beeld van wat Lean voor jouw organisatie/finance afdeling kan betekenen. Kortom. Leren door te doen, met elkaar.

quote-right

Frank Vehof RC
Vehof Finance Management & Control 

Brainwaver Pieter Joosten

Ik ben Pieter Joosten, een nieuwsgierige happy Financial (HBO-Master-RC) die dol is op Finance, verbeteren, innovatie en anderen daarin graag inspireert. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest bij bedrijven als Douwe Egberts, MARS en de Nederlandse Spoorwegen (NS) in diverse Finance lijn-, project en managementrollen. Altijd was en ben ik op zoek naar verbetering. Omdat het resultaat brengt èn omdat het leuk is. Het heeft mij veel vrijheid gegeven in mijn werk en dat gun ik anderen ook. Ik geloof in de innovatie- en veranderkracht van Finance professionals. En die krachten zijn nodig. Zeker in tijden waarin Finance steeds verder gerobotiseerd wordt en ons huidige werk verandert. Daarom mijn missie:

"Financials inspireren om te innoveren, zodat ze meer vrijheid ervaren"

Menu
>