Lean training door Brainwaver

Een lean training zorgt ervoor dat u binnen uw MKB onderneming meerwaarde kunt creëren voor uw klanten. Dat terwijl de inspanningen en werkzaamheden tot een minimum kunnen worden beperkt. Deze efficiënte manier van werken brengt tevens voordelen met zich mee voor Zzp’ers. Dat geldt zeker voor de financiële sector. In deze branche is het verrichten van diverse taken en analyses vaak noodzakelijk om tot het juiste inzicht te kunnen komen.

Door het volgen van een lean training weet u precies waar er kansen liggen op het gebied van waardevermeerdering, en hoe verspilling van tijd en arbeidsintensieve werkzaamheden tot een minimum kunnen worden beperkt. Door mijn ruime ervaring en expertise voorzie ik u graag van de ondersteuning die u daarbij nodig heeft. Een lean cursus zorgt vooral in de financial branche voor het beter procesmatig kunnen werken.

Dit levert op den duur meer tevreden klanten op. Op zijn beurt zorgt dat weer voor het succes en de groei die uw MKB onderneming nodig heeft. Procesmatig werken betekent automatisch ook dat werkzaamheden meer efficiënt en in een korter tijdsbestek uitgevoerd kunnen worden. Een lean training kan bij Brainwaver gevolgd worden aan de hand van online materiaal. Deze e-books geven naast mijn ondersteuning het inzicht dat u als Zzp’er nodig heeft.


RPA Robotisering / Lean helpt Finance afdelingen / Financials om verstoringen in hun werkprocessen weg te halen: kortere periodeafsluiting, makkelijker maken balansspecificaties, rapportages en analyses versnellen, minder overwerk, meer werkplezier


Online lean training

Een online lean cursus van Brainwaver verbeterd de werkwijze en de cultuur binnen een onderneming. Op deze manier kunnen verbeteringen in bepaalde processen doelmatig en doeltreffend doorgevoerd worden. Uiteraard zorg ik ervoor dat u zich als ondernemer in de financiële sector kunt blijven ontwikkelen aan de hand van een lean training.

Deze trainingen zijn dan ook vaak langdurig van aard. Daardoor blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunt u deze direct toepassen om efficiënter te kunnen werken. Met een lean training voorzie ik u van de juiste begeleiding en ondersteuning aan de hand van mijn ruime ervaring en expertise. Daarbij zijn het creëren van meerwaarde voor de consument, het tegengaan van verspilling in tijd en het positief beïnvloeden van de bedrijfsresultaten belangrijke kernwaarden.

Ook inzicht in werkzaamheden met prioriteit en een verminderde relevantie zijn daarbij belangrijk. Alleen op deze manier leidt efficiënt werken aan de hand van een lean training tot het gewenste resultaat. Wat er overblijft is een helder en geminimaliseerd werkproces waarbij overbodige en tijdrovende handelingen zoveel mogelijk kunnen worden vermeden. Naast een lean training sta ik ook voor u klaar als u RPA robotics wilt integreren binnen uw onderneming.

Menu
>